Декоративна деревна тріска: оформлення саду фарбованою мульчею

Мульчування – один з кращих агротехнічних способів, за допомогою якого можна захистити грунт від перезволоження в сезон дощів або, навпаки, надмірного випаровування вологи в посушливу погоду. Власники присадибних ділянок для цих цілей нерідко використовують солому, скошену траву, тирсу. Але все ж найбільшою популярністю користується деревна тріска – м’яка і екологічно чиста відсипання, яка крім чудових якісних характеристик, відрізняється декоративністю, а тому широко застосовується і в ландшафтному дизайні.
Дерево
Опилки
Щепа – не просто елемент прикраси ділянки. Секрет популярності цього різновиду відсипання полягає в тому, що вона має ряд незаперечних переваг, основні серед яких:
Окремо варто виділити можливість поновлення без видалення основи. Тріска практично не засмічується і тому не потребує зняття старого шару мульчі для засипки нового. Для збереження декоративності відсипання досить лише раз на рік оновлювати покриття, підсипаючи новий шар.
  • Екологічність матеріалу. Деревина, яка виступає основою для виготовлення тріски, не має хімічних домішок і абсолютно нешкідлива для рослин і ґрунту, а також здоров'я людини.
  • Надійний захист ґрунту. Мульча допомагає захистити грунт від різких коливань температури, сезонного вивітрювання і вимивання зливами. Тріска стримує надмірне випаровування вологи, завдяки чому в жаркий період рослини не потребують настільки частого поливу.
  • Забезпечення припливу свіжого повітря. Поверхня ґрунту вкрита деревною тріскою, не осідає і не кам'яніє, залишаючись м'якою і рихлою. Грунт «дихає», створюючи оптимальні умови для розвитку кореневої системи рослин.
  • Різноманітність колірних рішень. Завдяки широкому вибору колірних рішень за допомогою відсипання можна створювати ефектні полотна, які, гармонійно поєднуючись з рослинними композиціями, підкреслять неповторний стиль ділянки.
© 2019 Малинський ДПК. All Rights Reserved.
Сайт розроблений WayUp Company

[cf7form cf7key=”zapitannya”]

×